11.12.2010

PASTÍS FRED DE SALMÓ

Avui hem agafat una recepta de cuina de les nostres companyes del cicle inicial i d'infantil.Estem reobrint una nova secció al nostre blog (aquesta ja l'havíem obert fa temps).Abans de continuar volem donar les gràcies a les nostres companyes pel "préstec".
Ara sí us presentem el pastís fred de salmó, plat típic de Noruega.A la Ma.José i a mí se'ns fa la boca aigua i, de ben segur, que elaborarem la recepta ben aviat. I vosaltres?Us hi animeu?
Ja ens direu si l'heu fet i si us ha agradat! BON PROFIT!!!





INGREDIENTS:

250 g de salmó fresc tallat a daus i sense pell,
250 g de salmó fumat noruec a filets,
3 tasses de nata líquida,
una cullerada sopera de pebre verd,
sal, pebre negre i oli d'oliva.

PREPARACIÓ:

1. Coeu a foc lent el salmó fresc amb una mica d'oli; remeneu-lo amb una cullera de fusta.

2. Folreu un recipient de vidre amb les làmines de salmó fumat.

3. Tritureu la resta de salmó fumat i barregeu-lo amb la meitat de la nata líquida que teniu, fins que en surti una pasta.

4. Afegiu-hi el salmó fresc, el pebre verd, el pebre negre i la resta de la nata. Remeneu-ho bé.

5. Aboqueu al recipient folrat la pasta que hàgiu obtingut. Poseu-la a la nevera perquè es refredi.

Animeu-vos a participar i envieu-nos fotos i receptes!!!