6.13.2013

PADRINS I PADRINES DE LECTURA

El passat 6 de juny els alumnes de cinquè i primer d’educació primària vam realizar una activitat que va resultar molt engrescadora: els més grans es van convertir en padrins i padrines de lectura dels més petits.
L’activitat es va organitzar fent publicitat als alumnes dels cursos més grans. Se’ls va explicar en què consistia l’activitat, com s’organitzaria i quines serien les pautes a seguir durant l’estona de lectura. De seguida entre els alumnes de cinquè es va generar una curiositat i moltes ganes de conèixer el seu fillol o fillola. D’altra banda, entre els petits també va sorgir la curiositat pel padrí o padrina que els correspondria.
Finalment arriba el gran dia en què es troben els padrins, padrines, fillols i filloles; les cares dels més petits eren  tot un poema...de fet les presentacions es van fer a la seva classe; i des d’allí tots junts, ja cadascú amb la seva parella i el seu llibre, van anar cap al pati.
Allà els més petits van llegir, li van explicar al seu padrí i finalment van fer un dibuix del personatge principal del conte.















Esperem que els més petits quan siguin grans vulguin ser... padrins i padrines de lectura!!